Hvordan kan Gentofte kiropraktik hjælpe dig?

 

Der findes i dag et hav af forskellige behandlingsmuligheder, som kan gøre det svært for dig at vurdere, hvilken behandling der kan hjælpe dig bedst. Vi er specialiseret i undersøgelse, diagnosticering og behandling af nakke og rygsmerter og kan derfor hjælpe dig med:

  1. At finde årsagen til dine gener, så du undgår unødig brug af tid og penge.

  2. Finde frem til den mest effektive behandling, så du ikke behøver at have smerter længere end højst nødvendigt.

  3. At få afklaring på om du fejler noget alvorligt eller ej, så du kan slippe af med eventuelle bekymringer.

Alt dette kan du få hjælp til hos Gentofte Kiropraktik, og for langt de fleste af vores patienter sker alt dette allerede ved første konsultation. Hvis der er brug for yderligere undersøgelser eller andre supplerende behandlingsformer, som vi ikke selv har i klinikken, så samarbejder vi med praktiserende læger, fysioterapeuter og hospitaler.

  • Kiropraktorerne praktikserer i krydsfeltet mellem praktiserende læger, fysioterapeuter og hospitaler. Kiropraktorerne har ligesom læger og tandlæger en længerevarende universitetsuddannelse. Kiropraktorer er specialiserede inden for det der kaldes “bevægeapparatssygdomme”. Bevægeapparatet består af kroppens knogler, led, muskler og nerver. Kiropraktorer kan varetage hele patientforløbet fra den første kontakt, til undersøgelsen, røntgenundersøgelsen hvis nødvendigt, samt en række af de mest effektive behandlingsformer.

  • Nej, det kræver ikke henvisning at blive undersøgt og behandlet af en kiropraktor og alle vores patienter får tilskud fra sygesikringen. Sygesikring Danmark giver også tilskud til medlemmer.

  • Kiropraktorerne har, ligesom læger og tandlæger, en længerevarende universitetsuddannelse. Kiropraktorernes uddannelse foregår på Syddansk Universitet og varer 5 år fordelt på en 3-årig bachelor i biomekanik og en 2-årig kandidat i klinisk biomekanik.

    Den 3-årige bachelor læser de kiropraktorstuderende og de lægestuderende sammen. På den efterfølgende 2-årige kandidatuddannelse skal man først igennem de teoretiske kliniske fag hvorefter der er et praktikophold på Middelfart sygehus. På Middelfart sygehus udreder de kiropraktorstuderende sammen med læger sygehusets rygpatienter og beslutter hvilken behandling, der vil være bedst for den enkelte patient. Kiropraktoruddannelsen afsluttes med et kandidatspeciale.

    Efter universitetsuddannelsen gennemgår kiropraktoren en 1-årig turnusuddannelse hos et af landets private kiropraktorklinikker.

    Kiropraktoren er nu specialiseret i at varetage sin rolle som kiropraktor i det danske sundhedsvæsen.